Prijzen & arrangementen

Trouwen op Sicilië hoeft niet meer te kosten

Een bruiloft in Nederland kost al snel € 15.000,- wanneer je dit met je familie en vrienden viert. Waarschijnlijk hebben jullie geen idee wat een bruiloft op Sicilië kost. Ik kan jullie een fijn antwoord geven; trouwen op Sicilië hoeft niet meer te kosten dan in Nederland. Op deze pagina staan een aantal trouwarrangementen uitgewerkt met de bijbehorende prijzen.

Vijf-daagse Luxe Trouwhoneymoon ca. € 6.200,- *

Het romantische moment samen beleven, alleen jullie tweetjes! Jullie verblijven vijf dagen in een mooi hotel in Taormina, het meest populaire stadje onder de Siciliaanse bruidjes. Het pand bestaat uit slechts tien kamers die zijn omgetoverd tot kleine kasteelkamers. Het hotel ligt centraal gelegen in het historische centrum. Persoonlijke aandacht staat op nummer één en er zal jullie aan niets ontbreken.

 

 

Uw bruiloft ziet er dan zo uit!

Drie-daags Trouwweekend met 26 gasten

Intiem Resort ca. € 13.000,- *

Jullie verblijven drie dagen (twee nachten) in een intiem resort met zwembad in Marsala. De kamers zijn ruim en kleurrijk.

‘s Morgens wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd op het terras met veel zelfgebakken zoetigheden. Overdag kunnen de gasten heerlijk relaxen aan het zwembad en ‘s avonds, wanneer deze mooi verlicht is, met het hele gezelschap een drankje doen.

 

 

 

Uw bruiloft ziet er dan zo uit!

Drie-daags Trouwweekend met 26 gasten

Agriturismo ca. € 12.500,- *

Een Agriturismo is landelijk, romantisch en ontspannen! Landelijk vanwege de prachtige groene omgeving. Romantisch vanwege de entourage van het gebouw en de sfeervolle verlichting. En ontspannen vanwege de rustgevende omgeving. De gehele bruiloft kan op de Agriturismo plaatsvinden.

 

 

 

 

Uw bruiloft ziet er dan zo uit!

Weddingcake, bubbels en confetti

Bruidstaarten

De traditionele bruidstaarten worden naar eigen stijl en smaak gemaakt. Wat erg leuk is, zijn de kleine gebakjes die op etagères gepresenteerd worden. Bij het zien van deze smakelijke petitfours loopt het water je in je mond. Dat smaakt naar meer!

 

Foto: pasticcini etagere

Bubbels & Confetti

 

Bruidstaart en champagnebubbels kennen we al en zijn onmisbaar op een bruiloft. In Sicilië wordt hier ook nog confetti (bruidssuikers) aan toegevoegd. Van oudsher is de smaak van de confetti amandel, maar tegenwoordig zijn er ook vele andere smaken te krijgen zoals chocolade, karamel en zelfs Limoncello. Wanneer de gasten het feest verlaten, krijgen ze bij de tafel een doosje die ze zelf kunnen vullen met de confetti.

© Design Xpressions 2018

Privacy Policy