Hotel & verblijf

Agriturismo

Een zeer populair verblijf op Sicilië is een Agriturismo. En dat is niet zo verwonderlijk, want er zijn prachtige Agriturismo’s op het eiland te vinden! Op deze Agriturismo’s wordt meestal olijfolie, wijn of kaas geproduceerd. Tegenwoordig zijn het prachtig gerestaureerde landhuizen met veelal een zwembad en vermaak voor de kinderen. Het landschap kenmerkt zich door de vlaktes vol druivenranken en de prachtige kleuren groen van de vallei. De landelijke uitstraling geeft vele mogelijkheden voor een betoverende styling. Wat het fijnste is, is het gemoedelijke, de rust en ruimte. Door de kleinschaligheid zullen jullie samen met de gasten intens genieten.

 

Taditioneel B&B

Een echte aanrader wanneer jullie samen of met een klein gezelschap jullie bruiloft vieren. De persoonlijkheid, intieme sfeer maar vooral het echte Siciliaanse vind je op deze accommodaties terug. De overnachting en het ontbijt kunnen jullie combineren met een heerlijke Siciliaanse lunch en diner in het centrum. De accommodaties die ik heb bezocht variëren van twee tot zes kamers. Elk van deze zijn omgetoverd tot kleine juweeltjes. Ruime kamers met een prinselijk bed en luxe badkamer zorgen voor een complete aanvulling op jullie bruiloft.

 

 

Intiem resort

Het fijne aan een klein resort is het intieme karakter. Het organiseren van een BBQ of wijnproeverij is geen enkel probleem omdat jullie de enige gasten zijn. Er is een goed restaurant aanwezig en een gezellige tuin of terras waar het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd. Meestal heeft de accommodatie een zwembad waar de gasten zich prima kunnen vermaken. De gehele viering met passende styling, het trouwdiner en het feest kan uiteraard plaats vinden op de accommodatie. Een andere mogelijkheid is om de viering en/of het diner te combineren met een andere locatie in de omgeving. Op deze wijze wordt de trouwdag een bijzondere afwisselende dag.

 

Luxe resort

Deze accommodaties zijn de crème de la crème op het gebied van luxe, beleving en ontspanning. De ruime kamers hebben een prachtig uitzicht over de Ionische zee en het zal jullie aan niets ontbreken. Natuurlijk begint de dag met een ontbijt op het terras. Daarna kunnen jullie terecht voor een totale ontspanning in het wellness centrum. Een scala aan schoonheidsbehandelingen staan op de kaart, maar ook een massage voor twee in het tuinhuis mag niet ontbreken. Kortom….op en top perfect!

 

HET LEuKE AAN

EEN KLEIN RESORT

IS DE PERSOONLIJKHEID

Mangiare e bere

Koken en eten zit in het Italiaanse bloed. Er is geen enkele Siciliaan te vinden

die niet geniet van alles wat op tafel komt! Het is niet zo verwonderlijk dat het

tafelen uren duurt. Voor de bruiloft

zijn er meerdere mogelijkheden.

Een lunch met koude en warme gerechten en heerlijke wijn zal jullie uren doen genieten. Gezellig aan een lange tafel onder de parasol.

Aperitivo zijn diverse luxe hapjes, samen geserveerd met bubbels en cocktails. Zeker aan het strand is dit geweldig! Lounge muziek met een zacht briesje vanuit zee en de zwoele sfeer is gecreëerd.

Een BBQ, eventueel met livemuziek. De aanwezige bambini kunnen met elkaar spelen zodat ook papa en mama ontspannen van al het lekkers kunnen genieten.

Het diner kan in de avond aan een mooie gedekte tafel plaatsvinden. De specialiteiten kunnen aan tafel geserveerd worden maar ook kunt u kiezen voor een buffet.

 

© Design Xpressions 2018

Privacy Policy