Thema & Styling

Een thema maakt de bruiloft persoonlijk en uniek

Waarschijnlijk hebben jullie je fantasie al de vrije loop laten gaan over de kleurstellingen en een thema. Een thema maakt de bruiloft persoonlijk en uniek. Weten jullie nog niet precies welke sfeer jullie willen neerzetten en welke kleuren daarbij het beste passen? Dan zullen wij samen Italiaanse magazines en moodboards bekijken. Ook zal ik jullie presentaties van diverse locaties met haar stylingmogelijkheden laten zien.

Voor de huur van specifieke decoratie zoals vuurfakkels en lichtbollen voor in het zwembad, werk ik samen met een lokaal verhuurbedrijf. De overige styling zoals bloemen en linten verzorg ik in samenwerking met een luxe bloemenshop. Uiteraard houden jullie de regie in eigen handen.

Enkele dagen voor jullie bruiloft ben ik op Sicilië aanwezig om alles tot in de puntjes te regelen. Bij aankomst op het trouwverblijf zullen jullie en de gasten direct de sfeer proeven voor de komende dagen.

Do it yourself

Do it yourself is op dit moment helemaal de trend, zelf creatief bezig zijn. Daarbij kan gedacht worden aan sleutelhangers, naambordjes & menukaartjes, uitnodigingen en bedankjes. Er zijn nog veel meer creatieve items te bedenken. En dit alle het liefst in dezelfde styling.

 

Muzikale begeleiding en fotografie

Muzikale begeleiding

Met muziek kun je de juiste sfeer creëren. De harp en viool brengt romantiek. Een volklorenband zorgt voor een uitbundig optreden.

 

Zij laten de gasten van hun stoel komen door hun vrolijke voorkomen met traditionele instrumenten en Volksliederen.

 

En een DJ laat jullie feesten tot in de vroege uurtjes. Kortom….genoeg passende mogelijkheden!

 

Fotografie

 

Om alle speciale momenten vast te laten leggen, werk ik samen met vakkundige fotografen. Zij zijn gespecialiseerd in huwelijksfotografie en video.

 

Uiteraard staan jullie eigen wensen en ideeën voorop.

 

Willen jullie je eigen fotograaf mee laten reizen, dan zal ik tijdens de reportage de mooiste plekjes aanwijzen.

 

 

© Design Xpressions 2018

Privacy Policy