Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Ceremonieel trouwen in Italië

Rond de 90% van de bruidsparen kiest ervoor om in het buitenland ceremonieel te trouwen. Het voordeel is dat de symbolische huwelijksvoltrekking op bijna ieder zelf gekozen plekje kan plaatsvinden. Wat ook een zeer mooie bijkomstigheid is dat de ceremonie zeer persoonlijk gemaakt kan worden, precies naar de wensen zoals jullie het zouden willen.

Een familielid, vriend of vriendin kan jullie ceremonieel trouwen maar veelal wordt er gekozen voor een professioneel BABS die mee vliegt vanuit Nederland. Persoonlijk zal de BABS kennismaken met jullie en aan de hand van een lang interview wordt er een persoonlijk verhaal geschreven. Jullie kiezen mooie muziek uit en de symbolische plechtigheid wordt het hoogtepunt van het trouwweekend…want zeg nou eerlijk…het Si-Woord aan elkaar geven is waar het allemaal omdraait. En ja…de Aperol Spritz volgt al snel want ook die mogen we niet vergeten!

Foto: www.nathaliephotografie.com

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.