Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Een Nederlandse of een Italiaanse fotograaf?

Die vraag wordt mij vaak gesteld. Ik zal de plus- en minpunten met je delen.

Een Italiaanse fotograaf is iets voordeliger omdat jullie de reis en verblijfkosten uitsparen. Hij/zij kan gewoon het hele weekend aanwezig zijn en zal alle mooie momenten vastleggen. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat ze soms een andere stijl van fotograferen en bewerken hebben dan dat wij van de Nederlandse fotografen gewend zijn.

Een Nederlandse fotograaf spreekt jullie taal dus dat is pluspunt nummer 1. Ook voor de fotograaf is het fotograferen van jullie trouwweekend een cadeautje dus het enthousiasme zal je zeker terugzien in de foto’s. En dan nog een belangrijk punt om mee rekening te houden is dat jullie de foto’s over het algemeen binnen zes tot 8 weken ontvangen. Een Italiaanse fotograaf fotografeert de zomermaanden wekelijks meerdere huwelijken en zal in het naseizoen en de wintermaanden gaan bewerken. Het wachten op de foto’s kan wat geduld vragen.

Kortom…hechten jullie waarde aan de trouwfoto’s en is het extra budget aanwezig?…overweeg een Nederlandse fotograaf! Ik kan jullie aan meerdere Italiaanse en Nederlandse fotografen voorstellen dus keuze genoeg.

Foto: www.ilsevandendungen.nl

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.