Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Kapper en visagist op je bruiloft

Best spannend al zeg ik het zelf…je wilt toch op je mooist zijn die speciale dag! Bij het kiezen van de visagist en kapper is het belangrijk dat jullie elkaar goed begrijpen. En dan bedoel ik niet perse dat er elkaars taal gesproken wordt maar begrijpen wat je precies wilt.

Een proefkapsel en proefmake-up is dan ook aan te raden. Zo kan er op tijd nog hier en daar wat verfijnd worden. Neem ook de tijd!! Niks is zo vervelend als er op het eind haast gemaakt moet worden. Het is juist een relaxmoment voor jou als bruid dus liever een half uurtje over dan 5 minuten te kort.

Op Sicilië zijn de bruiden nadat ze op en top zijn restylet bijna onherkenbaar…lekkere laag foundation, grove nepwimpers op de oogleden en een bus haarlak leeg gespoten op het kapsel. Om dit te voorkomen zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Vanuit Nederland vliegt er een professioneel mee.
  2. Je weddingplanner zorgt voor een Siciliaanse kapper/visagist die jou begrijpt en jou laat shinen op een natuurlijke manier.

 

Ook hier speelt het budget een rol. Vooraf zal het bruidspaar een overzicht maken van de uitgaven en ook deze leverancier zal hierin meegenomen worden.

Foto: www.cathy.fotografie.nl

Visagist/haarstylist: www.naomimakeupandhair.com

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.