Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Trouwen op een Winery

Een zeer populair verblijf op Sicilië is een wijnboederij of te wel een agriturismo. En dat is niet zo verwonderlijk, want er zijn er vele op het eiland te vinden! Op deze agriturismo’s wordt meestal olijfolie, wijn of kaas geproduceerd. En met een beetje geluk staat “mama” in de keuken om de traditionele gerechten te bereiden.
Tegenwoordig zijn het mooi gerestaureerde landhuizen met een zwembad en veel ruimte waar de bambini kunnen rondrennen.

Het landschap kenmerkt zich door de vlaktes vol druivenranken en de kleuren van goud en groen van de vallei. De landelijke uitstraling geeft vele mogelijkheden voor een betoverende styling. Een symbolisch huwelijk komt hier helemaal tot zijn recht en de viering kan van begin tot einde plaatsvinden. Een feestje tot in de vroege uurtjes met de Limoncello, uiteraard door de eigenaar zelf gebrouwen, maakt dat jullie de Siciliaanse sfeer ook letterlijk gaan proeven!

 

Wat het fijnste is, is het gemoedelijke, de rust en ruimte. Door de kleinschaligheid en contact met de eigenaar zullen jullie samen met de gasten intens genieten.

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.