Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Weddingcake

Op Sicilië wordt de weddingcake aan het einde van de avond aangesneden, ná het uitgebreide weddingdiner. Dit is een grote happening met veelal muziek en vuurwerk. Zelf vind ik dit geen goed gekozen moment aangezien je buikje dan al vol is gegeten.

Wanneer er op Sicilië getrouwd wordt kiezen de meeste bruidsparen ervoor om na de huwelijksinzegening de taart aan te snijden. Met een goed glas Prosecco in de hand wordt er geproost op de liefde. Iedereen heeft dan alweer een beetje trek gekregen dus zo’n stuk taart is van harte welkom.

Taarten bakken kunnen ze bij de pasticceria als de beste. En ook oog voor detail ontbreekt niet. Een taart met verse bloemen, 6 etages is pastel tinten, dripcake met vers fruit?…het is allemaal mogelijk. De smaak is om je vingers erbij af te likken. Ik kijk er al niet gek meer van op dat de bordjes twee keer gevuld worden.

Onder het Siciliaanse zonnetje met elkaar lachen, zingen en kletsen…dat is toch genieten!

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.