Uw Weddingplanner op Sicilë

Blog

Weddingshoes

Ze zijn er in alle modellen, kleuren en maten. Maar wat als je nou voor die speciale shoes wilt gaan met high heels? Kan dat wel met al die kleine steentjes op Sicilië?

Natuurlijk kan dat!!…maar neem voor de zekerheid wel een slippertje mee wanneer jullie op shoot gaan. Halverwege de dag zal het fijn aanvoelen als de schoentjes even uitkunnen.

Veel bruiden denken dat je de schoenen toch niet ziet onder een lange jurk maar dat is niet zo. Er zijn vele momenten dat de schoenen goed in het zicht komen en wat is een geweldige wedding shoe dan een prachtige eyecatcher!

Begin ruim op tijd met het inlopen van de schoenen. Minstens drie maanden van tevoren. Gewoon lekker in huis wanneer je verloofde er niet is. De blaren ontstaan bijna altijd door een te korte inloopperiode. O ja… en zorg voor goede blarenpleisters, je weet het maar nooit.

Let bij het kopen ook op comfort. Knellen ze al bij het passen?… kijk toch nog even verder voordat je ze koopt. Een goed zittende schoen, hoe hoog de hak ook is, geeft je zekerheid en dat zul je ook uitstralen op jullie mooiste dag!

Ik ben Jeannette en mijn passie voor de liefde, het mooie weer, de natuur en het gezellig lang tafelen maakt mijn werk als weddingplanner tot een droombaan.